2010. május 12., szerda

BOOKSULE - Önnek találtuk ki!

Szeretne művelt, olvasott ember lenni, aki otthonosan mozog a világirodalomban, de nincs ideje olvasni, vagy nincs kedve végigrágni magát hosszú szövegeken?
Akkor önnek a BOOKSULE kell!
Termékfejlesztőink több év kemény munkája árán hozták létre ezt a varázslatos pirulát. Önnek csak annyi a dolga, hogy lefekvés előtt beveszi a kiválasztott kapszulát, és amikor felébred, Ön töviről hegyire ismerni fogja az abban „feloldott” mű cselekményét, és kialakult, karakteres véleménye is lesz róla! Az alkalmazott segédanyagoknak köszönhetően a műről kialakult álláspontja harmonizálni fog az Ön személyiségével!
A BOOKSULE-nak nincs semmilyen mellékhatása! A készítmény teljesen veszélytelen altatót tartalmaz, amely Önt kellemes alvásba ringatja, és míg Ön pihen, a tudás mintegy felszívódik az Ön szervezetében. (A biztos felszívódás érdekében kérjük, hogy hetente maximum három kapszulát vegyen be!)
A BOOKSULE első szériája a világirodalom nagy műveit tartalmazza, de hamarosan piacra kerül kortárs irodalmi sorozatunk, és tudományos gyűjteményünk is.
Kérjen INGYENES termékmintát!


Elkísérjük Önt a Tudás Útján!
Booksule Pharma Zrt.

(X – fizetett hirdetés)

4 megjegyzés:

cseri írta...

Na és mennyit kapsz ezért? :DD

egy ember írta...

két év felfüggesztett, a fogyasztók tudatos megtévesztésért

cseri írta...

Azért egy Ulyssest bevennék.

Cippo írta...

Cs. P.: azt én is xD